Λίγα λόγια για εμάς

Στο Lumar Jewellery, η αγάπη μας για τα κοσμήματα και η επιδίωξη για ποιότητα είναι το κέντρο της φιλοσοφίας μας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε κοσμήματα που είναι περισσότερα από αξεσουάρ – είναι έκφραση της μοναδικότητας κάθε γυναίκας.

Κάθε κόσμημα μας είναι σχεδιασμένο να αντανακλά την ομορφιά και την προσωπικότητα. Προσφέρουμε διάφορα σχέδια, από καθημερινά κομμάτια μέχρι εντυπωσιακά δώρα, όλα φτιαγμένα με αγάπη και προσοχή.

Επιλέξτε το Lumar Jewellery για να βρείτε το τέλειο κόσμημα που θα συμπληρώσει την εμφάνισή σας και θα προσθέσει λάμψη σε κάθε σας στιγμή. Κάθε κομμάτι από τη συλλογή μας είναι μια μικρή ιστορία ομορφιάς και αυθεντικότητας.

Τι είδους κοσμήματα προσφέρει το Lumar Jewellery;

Προσφέρουμε μια ποικιλία από γυναικεία κοσμήματα, συμπεριλαμβανομένων κολιέ, βραχιολιών, σκουλαρικιών και δαχτυλιδιών, με έμφαση στην κομψότητα και την ποιότητα.

Από τι υλικά φτιάχνονται τα κοσμήματα σας;

Τα κοσμήματά μας φτιάχνονται από υλικά υψηλής ποιότητας, όπως ατσάλι καθώς και άλλα ποιοτικά μέταλλα.

Προσφέρετε δωρεάν αποστολή;

Ναι, προσφέρουμε δωρεάν αποστολή για παραγγελίες πάνω από ένα συγκεκριμένο ποσό. Λεπτομέρειες για το κόστος αποστολής για μικρότερες παραγγελίες μπορούν να βρεθούν στην ιστοσελίδα μας.

Πώς μπορώ να κρατήσω τα κοσμήματά μου σε καλή κατάσταση;

Για να διατηρήσετε τα κοσμήματά σας σε άριστη κατάσταση, αποφύγετε την έκθεση σε νερό και χημικά. Συνιστούμε τον καθαρισμό τους με ένα μαλακό, στεγνό πανί και την αποθήκευσή τους σε ξηρό και σκιερό μέρος όταν δεν τα φοράτε.

Τι πολιτική επιστροφών έχετε;

Δεχόμαστε επιστροφές και ανταλλαγές εντός ενός συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου, εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση.

Πώς μπορώ να βρω το σωστό μέγεθος για δαχτυλίδια ή βραχιόλια;

Παρέχουμε έναν οδηγό μεγεθών στην ιστοσελίδα μας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το σωστό μέγεθος.

Προσφέρετε πανελλαδικές αποστολές;

Ναι, αποστέλλουμε προϊόντα σε όλη την Ελλάδα, με το κόστος και τους χρόνους αποστολής να διαφέρουν ανάλογα με τον προορισμό.

Υπάρχουν επιλογές συσκευασίας δώρου;

Ναι, προσφέρουμε επιλογές συσκευασίας δώρου για να κάνετε την αγορά σας ακόμα πιο ξεχωριστή.

Πώς μπορώ να ενημερωθώ για νέες αφίξεις και προσφορές;

Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας ή να ακολουθήσετε τα κοινωνικά μας δίκτυα για τις τελευταίες ενημερώσεις.

Είναι ασφαλές να παραγγείλω από την ιστοσελίδα σας;

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνολογίες ασφάλειας για να διασφαλίσει την ασφάλεια των πληροφοριών σας κατά τη διαδικασία παραγγελίας.

Προσφέρετε εγγύηση στα προϊόντα σας;

Ναι, παρέχουμε εγγύηση στα κοσμήματά μας για να διασφαλίσουμε την ποιότητα και τη διάρκεια ζωής τους.

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με την εξυπηρέτηση πελατών;

Μπορείτε να μας επικοινωνήσετε μέσω email, τηλεφώνου ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας για οποιαδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες.

Ποιες μέθοδοι πληρωμής είναι διαθέσιμες;

Δεχόμαστε διάφορες μεθόδους πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες, PayPal και τραπεζική μεταφορά, για να κάνουμε τη διαδικασία αγοράς όσο το δυνατόν πιο εύκολη.

Πώς λειτουργεί η διαδικασία επιστροφής ή ανταλλαγής;

Για επιστροφές ή ανταλλαγές, παρακαλούμε ακολουθήστε τις οδηγίες που παρέχονται στην ιστοσελίδα μας. Οι επιστροφές και οι ανταλλαγές γίνονται δεκτές εντός συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου και εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση.